Dessidessan

Livet med hjärntumör

Zürs 27, har åkt skidor!!!!

Kategori: Allmänt

TJOOOOOOO!! 18/3

Idag har jag åkt skidor med Sophie. Lilla Desireé ifrån ön Gotland där sopberget en gång var högsta punkten har åkt skidor uppe på berget och klarat det dessutom galant, jag är stolt över mig själv, är du?

Nee men allvarligt jag och Sophie gick och sedan började vi i barnbacken. Där åker man uppför genom att ställa sig på ett rullband. Första gången ned gick bara rakt utför och jag tänkte att det här kommer jag aldrig lära mig. Men en gång till och det gick redan bättre. Åkte sedan högre upp och åkte därifrån två ggr, sedan ytterligare högre upp och åkte därifrån två ggr och det gick superbra.
Sedan gjorde vi en paus och gick och åt återupptog åkandet med fulla magar. Åkte upp i en blå backe med en stålift och åkte ned därifrån ett par ggr. Åkte sedan en längre blå backe resten av dagen dit man kommer med en sittlift. Ramlade sammanlagt fyra ggr. Varav två ggr under sista åket, var då så trött i benen så orkade ju knappt svänga men då var det tyvärr redan dags för den tålmodiga Sophie att åka tillbaka till St Anton. Hon hade iaf en ängels tålamod med mig och jag har henne att tacka för att jag kom ut i backarna och fick pröva att åka skidor för första gången i mitt liv.

Ska väl försöka att åka en gång till innan jag åker härifrån men nu är mars dricks slut så nu får jag hålla mig lugn tills jag får drickspengarna nästa gång.

Kort:
Pappa och Marie har förlovit sig, grattis till dem...!
Kan börja jobba i Juni, skönt då hinner jag åka iväg på en resa med Carro, mot att allt nu går i lås.
Boende är ännu ett stort frågetecken...
Ska be Karola boka tågresan åt mig till henne den 22:a April...
Imorgon slutar Johannes, han skall ju in i militären i början av April så han får sluta tidigare, det är lite tråkigt så ikväll går vi ut och firar av honom. Sista gången jag går ut för mars eftersom pengarna är "slut" plus att från och med söndag börjar jag ju tidigt i en vecka. Längtar tills schemat för April kommer så att jag kan börja inse att det inte är långt kvar nu.
Stort grattis till min mamma som gått ned i vikt och blivit riktigt het! ;)

Pusssss och kram nu ska jag nog gå och sussa en stund igen om jag nu ska orka att gå ut ikväll med tanke på hur slut i kroppen skidåkningen gjorde mig.

Kommentarer

  • elin säger:

    hej Desireé va kul att du har fått åka skidor:)

    saknar dej jättemycket

    kram och puss Elin<3

    2009-03-24 | 20:38:35
    Bloggadress: http://dessidessan.blogg.se/

Kommentera inlägget här: