Dessidessan

Livet med hjärntumör

Zürs 22

Kategori: Allmänt

5/3
Var i Verni igår, en bar, var faktiskt trevligt, vi var ju ett gäng också.. Hade det mysigt och trevligt, framförallt med Herbert som är en riktigt go kille. Har ju lånat Dark Angel säsongen av honom som jag såg på hela dagen igår….
Christina och Becca blev dock lite för druckna och dansade med ÄLDRE herrar.. Gubbar! Nåja, vi fick iaf rosor och drinkar för det.. :P

Idag blev jag indelad på station 3. Brigitte gjorde dock klart för mig vad hon tyckte om att ha mig där ”Vi behöver inte fyra pers här så gå du och underhåll dig själv i ”office” (köket)”. Så förbannat roligt att vara överflödig, eller inte. Stationerna är fulla och de behöver mig inte, så vad får jag göra? Jo, putsa bestick.. HELA DAGEN, så otroligt roligt…


7/3
Igår hände inget som är värt att ta upp, vill bara glömma.. Nämligen ytterligare en dag vid besticken och med onödiga gräl.

Natten till idag sov jag ungefär tre timmar. Kunde inte somna och fick dessutom börja tidigare på grund av att vi hade en förbeställning med frukost klockan kvart i 7.
På kvällen blev jag iaf omindelad ifrån första och andra station till fjärde, fick äntligen hjälpa till en hel del efter tre dagar vid besticken…

Jo, räknade förresten för skojs skull hur många trappor jag gick upp för under dagen. 77 trappor blev det. Då är det ett par mer än en vanlig dag eftersom jag gick över till Herbert, i personalhuset, och pratade en stund och då blir det ett par extra upp till honom och så upp igen till mig. Trapporna har 9 steg, 8 steg eller 5 steg, vet inte hur många steg de inne i Personalhuset har men säg genomsnitt på 7 trappsteg det blir 539 trappsteg!!! Så blir det två stycken steg emellan varje trappa också.. Inte konstigt att mina ben blivit slimmade. :P:P :P


8/3
Idag grälade jag igen med Natascha, det har nästan gått en månad sedan sist, så det kändes ändå helt okey… Annars hände det noll och ingenting.
Vi gick till Verni igen på kvällen… Men jag hade ingen lust så gick hem ganska snart igen..


9/3 44 Dagar kvar, med idag

Kathi kom aldrig hem efter Verni, if u see what I mean. :P Hade därmed en mysig morgon för mig själv då jag åt frukost i lugn och ro och lyssnade på musik… =)

Blir så otroligt förbannad på en grej här.. Folk anklagar varandra och ställer frågan ”Varför gjorde du si eller så” men de lyssnar tamejfan ALDRIG på svaret och jag fullkomligt hatar det. Om jag nu gjort något fel så vill jag kunna förklara varför jag gjort så när de nu frågar. Allra helst eftersom det de flesta gångerna INTE är mitt fel.
Ex: Idag fick jag en dessert till station fyra men Theresa och jag hittade ingen bon för den så vi trodde alltså att den kommit fel. Därför skickade Theresa in mig med den i köket igen för att kolla. Hittade en bon för den och gick tillbaka ut med den för att den faktiskt hörde till station fyra. Mathias, som lägligt nog kommit tillbaka, visste vem den tillhörde och gav den till gästen. Jag kollade igenom stället där vi spetsar fast alla gamla lappar och den fanns långt under ett par andra efterrätter som jag burit dit för länge sedan. Mathias kommer då efter mig in i köket och frågar mig varför jag burit in efterrätten igen när den ju skulle vara där. Försökte förklara situationen men som vanligt när någon anklagar mig så som de gör här så försvann orden och det blev stammigt och han orkade inte lyssna, sa ”Bjäbb bjäbb” och då orkade jag inte längre försöka, gick därifrån. När jag senare lugnat ned mig och samlat ett par meningar i huvet sa jag ifrån att det faktiskt inte var mitt fel men det vägrade han lyssna på. Hatar sånt!!!!

Nåja, nu ska jag sussa. Klockan är redan elva och huvudet bankar av huvudvärk.
Schemat framöver:
1= 7-11 11:25-14:30 19-22:30
2= 8-11 11:25-14:30 19-22:30
N1= 12-15 17-19 19:30-slut
N2= 12-17 19-slut
Tisdag 10 – 2
Onsdag 11 – ledig
Torsdag 12 – 2
Fredag 13 – 1 (40dagar kvar)
Lördag 14 – ledig
Söndag 15 – N1
måndag 16 – N1
Tisdag 17 – N1
Onsdag 18 – ledig
Torsdag 19 – N1
Fredag 20 – N1
Lördag 21 - Ni



Jo, jag var och åt pannkakor med Becca i Milchbar som belöning för att jag inte ätit någon efterrätt på två veckor..... =)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: