Dessidessan

Livet med hjärntumör

Vart tog solen vägen?

Kategori: Allmänt

Pärken i söndags gick väl helt okey, vi åkte på stryk men jag var iaf med på spelet någorlunda.

måndagen kom min älskade Carro in på morgonen och så såg vi på film, handlade, lagade mat tillsammans och tränade både Body Combat och Body Jam. Dessutom på kvällen åt vi jordgubbar, glass, banan och maränger - underbart gott!

Tisdag var en nervös dag, jag låg på soffan och glodde Grreys Anatomy för att inte tänka på att jag skulle jobba mitt första pass på kvällen. Men passet gick faktiskt mycket bättre än jag hade trott och jag tyckte att det var roligt... Måste bara lära mig korvarna, plukoder och såna där jobbiga bilgrajjer ;) Men ser fram emot en sommar där. Pratade lite tyska med Walter som är österrikare egentligen och så jobbade jag med Patrik som är jätteschysst.
Åkte hem till Jimmie efteråt eftersom han ju är den enda jag känner som är vaken så dags när jag slutar så att jag skulle få prata av mig om min första arbetsdag. Fikade och hade de lite mys men sen när jag skulle åka hem igen på mina inlines (jo hade åkt inlines till jobbet och chefen skrattade lite) så spöregnade det därför blev det även övernattning.

Onsdag kom mummo på besök och tittade på lägenheten, det var mys. Fick cykeln också så nu kan jag ta mig någonstans igen :) onsdagen i övrigt blev lite deppdag tyvärr, mycket tankar gick runt i huvet och gör ännu i skrivande stund men jag vet inte vad jag skall ta mig till....!
Pärk på kvällen också, spelade gubbe och jag träffar faktiskt mycket mer nu än jag gjorde i början, det känns skönt. Har fastnat för pärk nu, det är roligt! Vi tränade två timmar =)
Fick mobilen också, så otroligt härligt att slippa den gamla!

Torsdag: Nu ska jag väl ta och gå ut och lägga mig i solen om den nu kan sluta att försvinna bakom molnen emellanåt. Nu har ni iaf fått en uppdatering, ha de så bra.
P.s vad jag skall göra idag vettefan, inget antar jag, och fredag, lördag och söndagkväll jobbar jag....

Kommentarer


Kommentera inlägget här: