Dessidessan

Livet med hjärntumör

Zürs 5:e januari

Kategori: Allmänt

5:e Januari

Sitter här på mitt rum, helt utan stress. Har nämligen fått ”tidsutjämning” (eftersom jag jobbat mer än jag egentligen skall och de inte betalar för det så får vi tidsutjämning dvs ledigt då vi egentligen skulle ha jobbat) så har hela kvällen ledigt. Sitter och dricker en kopp KAFFE!! Jag vet vad ni tänker nu, har det slagit slint i skallen på henne? Jo, det har nog det, eller så kan det bero på att Kathi köpt något gott kaffe med mycket skum som faktiskt går att dricka. Gör det dessutom svagt så smakar inte så mkt. Blask skulle väl moffa eller mamma säga. :P

Gårdagskvällen gick också den helt okey. Har en i rum 321 som jag har två rumsbetjäningar med mat till varje dag. Hon är nämligen sjuk och har dessutom någe problem med en fot eller ett ben så hon ligger till sängs. Nej men faktiskt, hade roligt igårkväll på jobbet, för första gången!! Vi skrattade och det var ingen stress. Vi har varje dag en lista över vilka gäster vi har hängande på anslagstavlan. Från att ha varit tre sidor lång är den nu en sida lång så det är väldigt lugnt och trivsamt. Atmosfären är så mycket bättre och vi kan skratta ihop.

Idag har jag mest vikt servetter och putsat bestick men det har inte gått någon nöd på mig, har tagit det lugnt och njutit av de stressfria uppgifterna. Har dessutom sett den första snygga killen här sedan jag kom hit. Helt otroligt, blev helt chockad... Blev ju självklart tvungen att servera honom också, typiskt... Enda jag vet är att han är skidlärare så han kommer väl förhoppningsvis tillbaka så man har någe ögongodis annars blir mina ögon ledsna.

 Nee, blä nu häller jag ut kaffet, vill ha te! Desireé + te = för alltid!

Har börjat en ny kille. Sanel heter han. Varje gång han går förbi mig säger han ”Svenska alltså…” suck. Men han verkar okey,.. Inget jag retar mig på med honom iaf men heller ingen jag vill umgås med. Dock hade jag lite roligt igår när han, jag och Andy stod och pratade om bananer och bananmjölk med annan syftning än vad de egentligen betyder *om ni förstår vad jag menar* ;);)
Det är nämligen så att Andy och jag har en internvits om bananmjölk sedan det en gång fanns för oss att dricka efter att vi haft barnbuffé. Svårt att förklara men roligt är det iaf för min del. Dessutom roligt o prata lite sånt nu igen, var länge sedan. Är ju uppväxt med mamma och Jonas, behöver jag säga mer?! (Mamma och Jonas, ni behöver inte ta åt er negativt, jag tycker det är kul att prata om sånt och det vet ni :P)

Nu tänkte jag ägna mig lite åt att lära mig ord. Ni får ha det så bra tills nästa gång. Pussss och Kram ifrån lilla mig. Tänker på er enormt mkt ska ni veta!


Har varit så enormt flitig idag. Fixat bankkonto, tvättat blusar och kläder, skrivit ord för en hel vecka och städat iordning. Duktigt jobbat Desireé *klappar mig själv på huvudet*


Jimmie, kul att du läser...
Marie, hejsan på dig! Trevligt att du skriver en liten kommentar, hoppas du tar god hand om pappa där hemma och att jag får träffa dig när jag kommer hem!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: