Dessidessan

Livet med hjärntumör

Nyår i Zürs

Kategori: Allmänt

31:a december

Minns ni han tysken som ville gifta sig med mig? Han ringde mig i natt klockan halv tre!!! Snacka om drygt, kunde inte somna om sedan… Va sjutton ringer han så dags för och varför? Han har aldrig ringt förut! Klickade honom och skulle aldrig ha pratat med honom iaf, om han så ringt på dagen, dels kostar de mig pengar plus att jag har inget o prata med honom om.
Somnade väl runt halv sex sen igen och när jag vaknade av väckarklockan hade jag direkt känslan att något skulle komma att gå fel idag. Tji, den känslan var rätt, inte ens halva dagen har gått och det har redan hänt dåliga saker.

 Tappade tre desserttallrikar när jag rullade en vagn där de stod på. Fick höra bakom mig ”Super Desireé”. Jävla idioter! Man tappar ju aldrig något med vilja och man mår tillräckligt dåligt när man måste plocka upp allt och alla stirrar på en, man behöver inte höra kommentarer också. Mera medkänsla åt folket!
Dessutom skall jag hjälpa Frau Jochum ikväll. Jag har alltså istället för rumstid mellan 14.30 – 19.00 mellan 13-17. Det betyder att jag sedan från och med 17 kommer jobba hela kvällen, förutom en halvtimmes paus för kvällsmat, fram till slut. Tvivlar på att vi slutar innan klockan ett!! Alltså mer än 7h, så länge har jag aldrig jobbat med mina skor. Nu har jag verkligen ångest och är rädd.
Så skall vi ju stiga upp som vanligt imorrn, alltså att jag börjar klockan 8. Skit kul!!

Har städat vårt rum nu iaf. Vi har nämligen slumpmässig rumskontroll på torsdagar så har dammsugit, städat badrummet och bytt sängkläder samt handdukar. Känns lite fräschare här inne nu iaf. Kathi får städa allt nästa gång, bara soporna kvar den här gången.

Nu ska jag sova fram till klockan fyra och sedan duscha och gå ned och jobba. Wish me luck! Jo GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA!!!

Nyårslöften… Hmm, tänkt en hel del. Men har bara mitt vanliga att inte röka och att jag skall gå ned till min ursprungliga vikt. Annars kan jag inte komma på saker som jag kan lova, vet ju inte alls vad jag skall göra när jag kommer hem och vad jag skall göra i höst så det känns svårt att lova något.

Kommentarer

  • Sanna säger:

    Hej :)

    Trevlig blogg.

    Har du lust att hjälpa mig med en sak?

    Nämligen att bli medlem på en sida där du får gratis presentkort! Det är super enkelt och gratis såklart.



    Här är sidan:



    http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=107234



    När du blivit medlem så kommer jag länka till dig, shysst va :)?



    Ha en fortsatt bra kväll.

    2009-01-04 | 16:45:18
    Bloggadress: http://sannawiberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här: