Dessidessan

Livet med hjärntumör

Promenix i 6 Minusgrader

Kategori: Allmänt


Inga missöden med tvätten idag.. :) Så nu har jag rena kläder och har kunnat packa.. Men väldigt svårt att bestämma sig för hur mkt och vilka kläder man ska ta med hem...
Nu står allt överallt på golvet och tar upp väldigt mkt plats så ska nog strax ut i kylan igen och bära ut lite till bilen.


Igen säger jag för att jag och Mikael gick en promenix in till Växjö city och glodde lite i affärer. Gick och pratade om att det i Tyskland finns varm Glühwein (Tysklands motsvarighet till Glögg) att köpa vart man än vänder sig men här kan man inte få det någonstans förutom om man går in på ett kaffe. Men så plötsligt mitt i julyran står ett stånd och promotar sin hemsida och delar ut gratis glögg. Även om de var ynka lite man fick så var det väldigt gott och värmde!
Vi gick in och handlade på Willys också så nu har jag handlat glögg och pepparkakor till imorrn när Elin, Anton, Mikael och Totte kommer hit och fikar efter tentan :)
Dessutom tog jag ju självklart en massa kort!




Måste plugga lite mer ord inför morgondagens tenta, men orkar inte plugga mer för jag fick ju VG på den andra grammatiktentan så vad spelar det för roll hur det går på den här? Sen duscha o sen kommer sötnosen.. :) Vi ska beställa pizza! Mumma, sen får jag väl se hur länge han stannar....


Imorgon bär det äntligen av hem till ön och alla underbara människor där hemma! Ska bli så skönt...!
Lovat syskonen att vi ska åka pulka på söndag så ska ut och hämta dem i Sanda och mamma ska göra fikakorg o så ska vi in och åka i Lienbacken, får se om jag får med någon mer.

Andra planer för min hemmavistelse:
Hälsa på i Stallet o krama om Charma
Få med ngn till ishallen o åka skridskor med mig
Träffa massa härligt folk
Handla på julrean
Träna Body Combat
Hälsa på på jobbet
Låna ngns Steam o spela av mig mitt Cs-begär


Yours truly
Dessidessan



P.s Lyssnar på Declan med Amazing Grace, den killen har en fin röst...!
http://www.youtube.com/watch?v=0EzPyGP7o40&feature=related

Kommentarer


Kommentera inlägget här: