Dessidessan

Livet med hjärntumör

Party @ my place (lördag 22/8)

Kategori: Allmänt

Sov ganska länge så fick lite brått till synundersökningen på Specsavers. Men kom i tid och har nu kollat upp styrkorna till glasögon som jag idag(måndag) beställt.
Handlade på Coop och råkade träffa på Ellinor som hade tänkt överraska mig med att dyka upp på min fest på   kvällen.... Sötnosen! <3
Åkte hem igen och plockade massor i lägenheten med Pappa och Marie samt bakade kladdkaka och Äppelpaj.
Sen började väl folket dyka upp när jag höll på att fixa det sista med mig själv.
Karin, John, André, Carro, Dahlba+ girlfriend, Simon, Ivan, Robert G., Jonas, Emil, Dennis, Ellinor, Simon, Johan, Trulle, Markus, Stanley, Niclas, någon-kompis-till-Markus-som-jag-inte-minns-namnet-på, Wilson, Elias, Jens, Emelie och Louise var de människor som var snälla nog att komma och festa lite hos mig. Blev lite trångt när vi var som flest men det var mysigt att så många kom.. =)
Vi bestämde att vi alla skulle träffas på munken sen efteråt och både Markus och Wilson lovade att dansa med mig. Men båda två idioterna (sry) gick till Hp så jag som hade sett fram emot att dansa med Markus hela sommaren blev väldigt besviken och på dåligt humör...

Träffade Jimmie, Elias, Danne m.fl....
Slutligen blev det Donken där jag träffade den där sjukt söta killen som handlat på Statoil som jag vart så intresserad av... Fick hans namn och pratade med honom.. Sjukt bra ögongodis men sen då? Besviken, han verkade inte alls va så sjukt go som jag trott, eller så var han bara onykter! 86:a iaf.

Nåja, gick med Markus och Niclas hem iaf och somnade som en stock bland flaskor och burkar..... :P

Kommentarer


Kommentera inlägget här: