Dessidessan

Livet med hjärntumör

Dagens Desireéproblem- BH:ar!

Kategori: Allmänt

Tjoho!

Var en stund med Jimmie på stan igår. Köpte linserna, det blev inte så jättedyrt som jag hade trott men fortfarande så att det sved... Men det var ju ett måste om jag inte vill gå med glasögon 24/7 i Tyskland. Vi åt dessutom den där Bacon McFeast Deluxe på MceDonken men nja någon hit var den inte naj och de är jävligt dåliga på att lägga pålägget/ingredienserna över burgaren och på burgarens istället för snett utanför.......

Kollade massor på mobiler också men kom fram till att jag tjänar jättemycket på att köpa via internet. Kan dock inte bestämma mig mellan 6500 eller 3500. Jo, jag vet finns bättre och nyare och coolare mobiler. Men jag har bara 1400spänn och vill dessutom ha en obunden nokia telefon.. Med andra ord är utbudet starkt minskat... Så får väl se vilken det blir.

Åkte hem till mummo och moffa på kvällen. Fick världsgod mat och mådde bra. Visade mummo hur msn fungerar och hur man camar så att vi kan hålla kontakten när jag är i tyskland. Visade även henne min blogg och min bilddagbok så hon kan ha koll på mig. :P

Och så var jag och mummo på stan idag med. Har prövat ett tjugotal bh-ar och kommit fram till att jag får gå upp en storlek i bh. Suck! Varför suckar hon om hon har större bröst än hon trodde, kanske ni undrar? Men jo det ska jag be att få tala om. C80 som jag hade innan fanns i HMs snygga men billiga bh:ar (98:-) men jag ska be att få tala om att D75 knappt finns alls. Hittade en sort som den fanns i, nog för att jag gillade just den bhn på HM, men EN bh.. Dåligt måste jag säga.
Utbudet var däremot ganska stort på Kappahl, i den storleken, och där var det också fina bh:ar, dock en prisklass högre. Men men för att slippa problemet med att brösten faller ur bhn när man böjer sig framåt så får jag väl kosta på mig bättre bh:ar.
Så idag blev det en svart med lite mönster på ifrån Kappahl, 169:- och en vit med spets ifrån HM., 149:-
P.s Lindex utbud var till och med värre än HM:s. Inte en endaste D75 i hela butiken....

Kollade efter skor idag också. Men det var inte heller så stort utbud på det. Hittade ett par som jag gillade på Team Sportia, fanns inte i min storlek. Hittade två par på Intersport, ett par fanns inte i min storlek och ett par var på tok för dyra för att min ekonomi skall fungera fram tills jag åker.
Hittade dessutom svarta pumps som jag vill ha på DinSko. Har ett par vita och ett par turkosa i samma modell och stortrivs med dem. Men vet ni vad? Vilken var den enda storleken som modellen inte fanns i??? MIN!! Satans, jävla skit-elände.

Börjat med packlista idag också... Säger då bara det, tur att jag inte skall flyga för hur sjutton packar man ned allt man behöver för 6 månader i en väska för 15 kg.... Svaret är att om man heter Desireé och skall packa så finns det ingen möjlighet att det skall gå ihop i, varken i det här århundradet eller nästa! Så det så!

Tänker ännu jättemycket på honom....... Han har åkt och jag känner mig mest bara tom just nu.... Det kanske är meningen att vi skall gå åt varsitt håll nu men oh så jag önskar att det inte hade blivit såhär... *Tår*

Neee nu jävlar ska jag gå och göra något roligt. Ha det så bra.
xoxo

Kommentarer


Kommentera inlägget här: