Dessidessan

Livet med hjärntumör

Sonntag 4

Kategori: Allmänt


Tjoho!

Går alltså in på vecka fyra nu (vecka fyra av kursen, femte veckan i Tyskland). Känns sådär. För första gången vill jag åka hem. Saknar människorna som åkte hem i fredags och har dessutom fått höra att Simone kanske åker hem på fredag istället för tisdag nästa vecka som det var menat först. Något som gör mig väldigt ledsen, för då åker den personen jag gillar bäst att umgås med.
Dessutom gillar jag inte hur vissa människor beter sig här så vill hem till Gotland där folk inte kan bete sig såhär och komma undan med det.... Men men....

Idag har jag tvättat massor (efter att jag sovit länge, blev sent igår), och allt är ännu blöt, fan! Det torkar inte här och jag har inte fler 50centare så kan inte slänga in allt i torktumlaren... Så jag hoppas på att något är torrt till imorgon, annars har jag inte något att klä på mig. Idag har jag gått med mina mysstrumpor, strumpbyxor och klänning... Lite småkallt med tanke på att de är kallt i vanliga fall i det här huset.  Pluggat massvis med grammatik idag också så nu känns vissa delar lite lättare....

Har dessutom pratat med Tölli idag. Riktigt länge sedan, tror inte jag pratat med honom på nästan ett år. Härligt att ta igen lite och insåg att jag saknat token.. Hoppas vi kommer prata lite oftare nu. Har iaf skrattat jättemkt under vår chat!
Staffan var på besök lite idag också, länge sedan jag pratade med honom nu,... Får väl dra med honom till träningscentret så att vi kan prata och göra nytta samtidigt.... =)
Vanessas tillbakakomst var riktigt rolig ikväll! Jag sa till henne på ett skämtsamt sätt, efter att vi uppdaterad varandra om helgens händelser, att nu får hon faktiskt ta och städa upp efter sig och så började vi asgarva åt lövet som hon tagit med sig hem, om att de låg tamponger på golvet och papper M.M och tillsammans städade vi upp. Hon har till och med en sten liggandes här för att hon tycker att den var fin, som ett litet barn. Fi sjutton vad vi skrattade åt det!! (Hon åker hem den här helgen också, till Schweiz alltså, och helgen därpå åker hon hem för alltid).

Nykomlingar!! Tre stycken. Första intryck och info:
Max från italien, 20 år,.. Typisk italienare till utseendet, snygg alltså men hans tyska var väl sådär...
Fransesco: Italiensktalande schweizare som bara ska stanna en vecka, verkar ok.
Finsk tjej, Isabella tror jag hon hette, hon talar svenska och verkar helt okey.. Har lite svårt o höra vad hon säger bara, men jag vänjer mig väl. Hon stannar i 6 veckor.

Nope nu ska jag väl ta och sova kanske. Vi får se- Mal sehen...
Puss från tysken

Kommentarer


Kommentera inlägget här: