Dessidessan

Livet med hjärntumör

Montag 3

Kategori: Allmänt

Tjoho!!

Igår gick jag ned runt halv fem för att jag tänkte hämta en kopp te. Men fastnade i ett samtal med Sophie och sedan kom alla tillbaka ifrån vandringen så italienarna dukade upp ost, skinka, bröd och vin så satt vi där och myste och pratade ett tag tills Simone helt plötsligt sa att han ska laga mat till oss alla. Så han for iväg och gjorde pasta med en jättegod salsasås till oss allihop (Lilia, Andrea, Gianluca, Iris och mig). Myspys! Kvällen slutade alltså mysigt,..! (Egentligen slutade min kväll med mer verbplugg och ett avsnitt av Gossip Girl men det kan vi väl strunta i ;) )

Idag har det vart skola igen. Veckans tema är Beruf (arbete) så idag har vi pratat om vad som krävs för olika arbeten och gjort lite övningar till det. Har fått läxa, typiskt! Direkt efter skolan for jag till träningscenter. En äldre man började där prata med mig haha och han förstod att jag var ifrån sverige på grund av mitt ansikte och min NÄSA! Snacka om att jag skrattade när han sa så =)
Springer där ungefär 15 min, går först 5 och sedan 5 efteråt. Sedan maskiner för ben och lite rygg och armar och så massvis med mage inne i stretchrummet. Ska försöka länga springtiden när jag blivit fri från min förkylning.
Snabbt hem efter träningscentret, åt nudlar och sen iväg igen. Träffade Merita (fransktalande Schweizare) och hennes kompis som jag tyvärr inte vet namnet på (italiensktalande Schweizare). Vi var ute och gick från klockan fyra till klockan sju. Har vandrat runt hela ön och tagit jättemånga roliga bilder, tyvärr dog min kameras batteri så alla bilderna finns på Meritas kamera. Hoppas på att hon skickar dem när hon kommit hem ordentligt till schweiz. (Hon åker hem i helgen) :'(

MARDRÖM!

Det finns en endaste tjej på hela det här stället som jag verkligen inte tål. Vet inte om jag berättat något om henne men hon svarar på allt och bläääääää. Tål henne bara inte. Det är nog att behöva gå i samma klass som henne och träffa henne fem dagar i veckan. Men nej gör mitt liv hemskt väl. HON SKA FLYTTA HIT TILL MAX, nästa helg! Då ska jag behöva träffa henne VARJE DAG, fan!

Nej jag ska gå ned och ta hand om min mjölk som Andrea har köpt åt mig mot att han fick låna min cykel =)
Ha de bra. Puss och kram Tysken

Kommentarer


Kommentera inlägget här: