Dessidessan

Livet med hjärntumör

Dienstag 3

Kategori: Allmänt

Halloj!

Igårkväll umgicks jag en del med Simone, vi lyssnade på musik på Youtube. Jag visade honom Takida som han faktiskt tyckte om :D Pratade med folk och ja, bara myste. Jag trivs!

Idag är en jobbig dag. Det här är jobbigaste dagen under hela veckan. Det har väl iofs alltid varit så att på tisdagar gör jag massvis med läxor och slutar sent och så och det har fortsatt här, så man tycker ju att jag borde vara van men icke sa nicke. Har först förmiddagslektion, slutar halv ett. Hem, göra mat, idag blev det pannkakor. Sedan göra läxan som man fått till imorgon ifrån förmiddagslektionen. Tillbaka till skolan igen till halv fyra, ha eftermiddagslektion i två timmar. Hem igen och göra läxan som man fått ifrån eftermiddagslektionen till morgondagens eftermiddagslektion. Klockan halv 8 är det dags att gå till skolan igen om jag vill gå på skolbion vilket jag vill ikväll (What happens in Vegas stays in vegas visas ikväll).
Sen är jag helt slut så då är det bara att stupa i säng!

Idag skall jag dessutom hinna med att prata med mummo, hon sa att hon skulle ringa halv sju och jag ser fram emot att prata med henne igen =) Så hoppas verkligen på en liten läxa....

Måste vidare till skolan igen redan nu för jag har inte fattat läxan klokt så måste fråga Romain om han kan förklara..... Vi ska skriva ett ansökningsbrev till ett jobb. Men nu när jag läst uppgiften så vet jag inte om jag ska skriva de för en person i boken eller om mig själv som jag förstod det som under lektionen. Hoppas han är där bara...

Kommer alltså ingen mer uppdatering idag. Imorgon kanske. Ha det så br tills dess. Puss och Kram (xoxo)

Stephane, ob du versuchst heute auch alles zu verstehen: Heute habe ich nur geschrieben was ich machen muss und es steht also nichts wichtig.... ;)

Kommentarer

  • Maggan säger:

    Hej Dessan! Hoppas allt ar bra i tyskland! Har ar allt toppen!

    Jag tankte bara meddela att filmen what happens in vegas ar riktigt bra tycker jag. lite fanigt romantisk med mysig, den ar vard att se :)

    Ha sa kul!

    2008-10-21 | 21:55:32

Kommentera inlägget här: