Dessidessan

Livet med hjärntumör

Summering vecka 4

Kategori: Allmänt

Halloj!

Den här veckan har varit helt knas-total verrückt!

Tisdagen

Jävla skit nominalieseringskit på eftermiddagslektionen, som jag fått läxa i och som är för svårt att förstå.... Sen minns jag inte riktigt vad jag gjorde fram tills skolbion. Vi såg iaf Dirty Dancing där, kändes väl sådär att se en av mina favoritfilmer, dubbad. Blev dessutom väldigt danssugen och här finns ju ingen jag kan leva ut det med så Markus Boman, ta o pallra dig hit! ;)

Onsdag
Skola först som vanligt. Efter skolan var jag supertrött och ville mest bara sova men Vanessa tvingade med mig och ett gäng till skridskobanan och jag ångrar det inte alls. Det var jättemysigt o va där med de andra och kul att göra något som man inte normalt gör. Men är verkligen kass på skridskor! :P
Hem, gjorde oss iordning inför Raclette. Var väldigt förväntansfull. Skolan skulle stå för matkostnaden och så skulle vi bara betala 5€ för dryck. Lät ju okey tyckte jag. Snacka om att bli besviken, maten räckte inte och inte heller vinet. Men men så kan det gå, allt kan inte lyckas!
Blev Coco Loco en stund också men eftersom de var så smockat gick jag hem ganska så snart, tillsamans med Stephane som inte heller hade lust att stå där och trängas.

Torsdag:

Skoldagen gick fort. Åkte till Lech på arbetsintervju, ett jobb som jag tänker ta mot att jag nu får det, har inte hört av dem. Berättar mer om de, en annan gång när jag vet om jag får det eller ej. Får jag det så åker jag nog till Soest en vecka först innan jag börjar arbeta... Är välkommen iaf!
Kom hem sent eftersom tåget fick problem och stod still mitt ute i intet. Åt mat lite fort och sedan var det fest. Det var nämligen Simones sista kväll. Så det blev lite köksfest och många blev väldigt onyktra. Simone hade ju köpt öl till alla, det finns ännu, i skrivande stund, kvar öl ifrån torsdagen. Jag var dock tråkig och gick och lade mig halv ett men har hört att det festades ända fram till klockan fyra för en del. =)

Fredag
Skoldagen gick väldigt fort igen. Det var bara jag, Mami och Lira i klassen. Romain var nog lite bakis så han kom inte, Simone var hemma och packade och Nadja var helt enkelt inte där. Så vi hade en lugn dag med Albert, grät lite tillsammans och så :P Haha neej men Lira och jag diskuterade och då blev Mami som är japan ledsen. Hon tog det som att vi bråkade och japaner försöker alltid att kompromissa. Så blev vi alla ledsna och satt där och bölade, haha!
Åkte sedan tåg till Pettneu där jag hade en arbetsintervju för ett jobb jag inte alls ville ha. Det var bara deltid mellan 18-24 och de har jag ingen lust med och då tyckte de att jag kunde ta ett till jobb men jag skulle med två jobb ändå tjäna 300€ i månaden mindre än i Lech så de tackade jag nej till.
På tåget var jag dessutom tvungen att säga hej då till Simone som åkte tillbaka till Italien. Han har verkligen vart en jättebra kompis här och jag tycker det är skittråkigt att han åker, men tyvärr går det inte att göra något åt. Hoppas bara att jag någon gång i framtiden får träffa honom igen!
På kvällen var vi ett gäng som åt tacos tillsammans. Jag pratade dessutom med familjen, hemma. Skönt att prata av mig lite. Syrran berättade att hon dessutom fått en häst, ett russ, Ronja på foder för ett år. Är jätteglad för hennes skull, men insåg även att jag saknar hästar som as.
Hade dessutom köket så jag diskade, sopade, skurade med en handduk på golvet eftersom de inte finns en mopp och torkade.
Jo! Fick paket ifrån Sverige också! Ädelost, te, fromage, äppelmarmelad, sylt, choklad, hamburgerdressing, fiskbullar, kryddor, story novell, teckningar från syskonen och så tidningen där jag är hårmodell. Har visat fotona från när jag var hårmodell för några och de kände inte igen mig på före-bilden, tycker jag är ganska så komiskt :P


Lördag
Sov länge idag, behövde det efter den här veckan!
Hade äntligen tänkt gå och handla vilket jag behövt sedan i tisdags men inte hunnit/haft lust för. Men jo, visst, då är det ju självklart röd dag, vilket jag totalt glömt bort, så fick handla det allra nödvändigaste på en bensinmack där allt kostade skjortan.
Chattat med Emelie och Carro, riktigt mysigt, saknar de sötnosarna!
Laddat upp massvis med bilder och försöker ännu att ladda upp bilder.
Jo, värmen har varit trasig ända sedan igårkväll så elementen har varit iskalla och vattnet likaså. Klockan halv nio fick mannen som fixat med det sedan klockan fyra igång allt så att jag äntligen fick ta en dusch och göra mig iordning. Fransescos sista kväll så då måste man ju festa lite. Vi gick till Marmorsal, myste där en stund och sedan var vi i Coco Loco. Jag drack La bomba, som vanligt, sedan jag fick den för första gången och nu sitter jag här. Är riktigt trött men samtidigt inte alls trött, var ju iaf tvungen att skriva av mig om allt.

Hoppas allt är bra med er där hemma!

Ha det bra allihop och sov gott! Xoxo

P.s Jimmie, grattis till fjärdeplatsen i Dm.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: