Dessidessan

Livet med hjärntumör

TVÅÅRSDAGEN!

Kategori: Allmänt

Den 11/8 hade jag och Jimmie vår underbara tvåårsdag.

Vi hade myspys uppvaknande och jag fick sova en stund längre. Sedan kom jag med den ljusa idén att vi kunde bada. Lagom när vi kom fram till brottet hade det dock mulnat på och blåste så vi gav upp den idén.
Åkte istället ned på hamnen och tog en glass. Jag tog Bubble gum och Bananglass och Jimmie tog Daim samt passionscheescake.
Vi åkte hem, myste i solen och letade efter någon restaurang vi kunde äta vid. Myste vid tvn och bytte presenter för att sedan gå ned till Gråbo Kvarterskrog där vi åt en riktigt god middag: Räkcocktail till förrätt och sedan fläskfilé till varmrätt. Någon efterrätt det orkade vi inte. (När vi hade ett år beställde vi pizza och tog hem och åt och när vi hade två år åt vi där vad gör vi sedan då? Köper stället?!)
Köpte lite godis inne i affären och Jimmie fick hjälpa till någe med tidningarna, morr, blev lite sur för det. Gick sedan hem och myste med vin i soffan (Künstler, det godaste vinet jag smakat).
En underbar dag med en underbar man, vad mer kan man begära!?

Jimmies presenter:

David Beckham-parfym
En fotoram med ett kort på oss i
En kortlek
En "önskelista" (Ett hemtillverkat papper där jag skrivit upp saker som han kan få önska att jag gör en gång, närsomhelst. Ex. diska, laga mat, helkroppsinsmörning och ett par andra saker ;) )
Och en present som jag mer köpt till mig själv men gav till honom så att han fick se den och sedan ge till mig: En berlock med två foton på honom inuti.

Mina presenter:
Vin
Paris Hilton-parfym
Ring

Kommentarer


Kommentera inlägget här: